Vil du med til det vildeste feltskydningsarrangement?

LÆSERKONKURRENCE

Du kan nu få chancen for at vinde en ny Sauer riffel med ZEISS kikkert, masser af Hornady ammunition og Härkila jagttøj til en værdi af over kr. 40.000,-

I weekenden 23-25. juni afholder ZEISS, Sauer, Hornady og Härkila for 6. gang i træk et stort skydearrangement for våbenjournalister fra hele Europa på skydebanerne i Ulfborg, Vestjylland. Deltagerne møder op fredag eftermiddag og overnatter på skyttecenteret frem til arrangementets afslutning søndag.

På arrangementet præsenteres virksomhedernes nye produkter på den bedst tænkelige måde: Deltagerne får simpelthen udleveret produkterne til praktisk ”voldafprøvning” fra morgen til aften med ammunition ad libitum! Hele lørdagen går med sjove og lærerige skydninger på forskellige stande. Det bliver ofte til op imod 200 riffelskud pr. skytte!!! Om søndagen afsluttes arrangementet med en udfordrende feltskydningskonkurrence mellem deltagerne. Arrangementet er derfor en enestående mulighed for MASSER af jagtrelevant riffeltræning, som det ville koste er formue at få på egen hånd

DU kan komme med!

I år prøver man for første gang et nyt koncept. Antallet af inviterede journalister er halveret – til gengæld må de hver tage en læser med. Læseren følger med journalisten rundt på arrangementet og prøver alt, hvad journalisten prøver undervejs – det vil sige, at hun/han får udleveret en spritny låneriffel fra Sauer med en ZEISS kikkert på toppen og stort set al den ammunition, hun/han orker at fyre af på testdagen om lørdagen. I skydekonkurrencen om søndagen indgår læseren med sin journalist på et to-mandshold. På det hold, som vinder den samlede skydning, får læseren lov til at beholde sin Sauer riffel med ZEISS kikkerten på toppen ligesom hun/han får jagttøj fra Härkila og ammunition fra Hornady. Alt efter hvilke rifler / kikkerter der skal testes i år, vil præmien skønsmæssigt have en værdi på cirka kr. 40.000 eller mere!

Fra Danmark deltager kun en journalist, og det er naturligvis våben- og jagtskribenten Jens Ulrik Høgh fra Mit Jagtblad, som den heldige vinder af ”læserpladsen” altså er på hold med under Ulfborg skydningen.

Arrangementet starter i Ulfborg fredag den 23. juni kl. 12 og slutter med præmieoverrækkelse søndag den 25. juni kl. ca. 14:30. Du sørger selv for transporten frem og tilbage. Under hele arrangementet er alt betalt – der er sengeplads i 4-mand’s hytte, grillmad, en kold øl og løgnehistorier omkring lejrbålene. Det fremherskende sprog er engelsk. Det eneste deltagerne skal medbringe er et gyldigt jagttegn og tøj på kroppen. Skulle det være en kvindelig jæger som vinder, er der særlige snorkefri campinghytter til rådighed…

I kølvandet på skydningen bringer Mit Jagtblad naturligvis en eller flere reportager og artikler om forløbet. Vinderen af ”læserpladsen” indvilger i, at vi fortæller denne historie i tekst og billeder og i, at billeder fra arrangementet ligeledes kan dukke op i jagtmedier i resten af verden.

Sådan vinder du pladsen!

Udtagelsesprocessen er ganske enkel. Du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og du skal være mindst 18 år gammel. Det første du skal gøre, er at sikre dig, at du kan stille på arrangementet d. 23-25. juni på det angivne tidspunkt. Dernæst skal du tilmelde dig Mit Jagtblad’s nyhedsmail, hvis du ikke allerede får den. Det gør du her.

Sidst men ikke mindst skal du sende nogle få linjer til info@mitjagtblad.dk, som begrunder, hvorfor det bør være netop dig, som får denne chance. Hvorfor har netop du brug for den praktiske træning? Er du et overset skyttetalent? Er du god omkring et lejrbål, er du bare en sympatisk person eller noget helt andet? Begrundelsen er helt din egen. Redaktionen vælger helt subjektivt og efter bedste skøn den jæger, som vi føler kan bidrage til en interessant reportage.

Hvis du ikke selv kan deltage, men kender en, som du synes skulle have chancen, så send bare denne invitation videre. Men skynd dig, hvis du vil have chancen, skal vi have din begrundelse senest den 29. maj 2017.

Vi udpeger en vinder den 1. juni 2017. Vinderen får direkte besked og offentliggøres desuden i vores nyhedsmail og magasin.

Held og lykke!

Redaktionen