Werner Matthiesen ny Business Development Manager hos Orbiloc

Aarhus virksomheden Orbiloc, som producerer sikkerhedslygter til hunde og mennesker vil accelerere væksten gennem ansættelse af erfaren profil fra jagtbranchen.

Werner Matthiesen, tidligere Sales Manager hos Deerhunter, er per 1. april 2022 tiltrådt stillingen som Business Development Manager hos den danske producent af sikkerhedslygter Orbiloc. 

Werner Matthiesen bliver således ansvarlig for at videreføre og accelerere Orbilocs solide vækst gennem de sidste tre år. 

”Min vigtigste opgave lige nu er at sætte mig godt ind i forretningen for at identificere og udnytte de givne muligheder”, siger Werner Matthiesen. 

Anette Kristensen, medstifter og salgs- og marketingmanager: ”Vi er glad for, at vores lille virksomhed nu har nået et niveau, hvor vi kan tiltrække erfarne profiler som Werner. Med ham i vores team forventer vi at fortsætte og accelerere vores vækstrejse igennem de næste år.” 

Orbiloc er en dansk producent af sikkerhedslygter til hunde og personlig brug, så du kan føle dig tryg, når mørket falder på. Virksomheden samt lygteproduktionen er beliggende i Aarhus. 

Orbiloc | Holdbare LED-sikkerhedslys | Made in Denmark

Læs også