Hunters Game har fået nye ejere og skifter navn

Skydebiografens faciliteter udvides med blandt andet custom våbenmekaniker, showroom og våbenbutik.

- Annonce -

Sjællands eneste skydebiograf, Hunters Game i Albertslund, er blevet solgt og videreføres under nyt navn. Det er folkene bag Våbenfabrikken, som overtager faciliteterne. Våbenfabrikken er en dedikeret custom bøssemager og våbenbutik, som ligeledes holder til i Albertslund. I forbindelse med overtagelsen, omdøbes skydebiografen dermed til Våbenfabrikken.

Midlertidigt lukket

Planen er at samle alle aktivteterne under et tag på skydebiografens adresse. Lige nu har de nye ejere travlt med at bygge showroom, værksted og nye faciliteter. Skydebiografen er derfor midlertidigt lukket.

Når der genåbnes om cirka to uger vil den tidligere skydebiograf være omdannet til skyde og våben-center indeholdende både skydebiograf, våbenbutik og våbenmekaniker.

Læs også: Skydebiografer: Realistisk træning – med et lille forbehold.

Del artiklen hvor du vil:

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Bukkepral i Ringsted

Efter to års pause kunne den traditionsrige bukkepral på bukkejagtens premieredag endelig gennemføres hos Hubertushuset i Ringsted.

Jagten i Danmark har brug for DIN støtte

Det er tid til at gøre op med unødvendigt bureaukrati, fejlslagne systemer, spildte skattekroner, uendelige ventetider og et kaos, der truer med at vælte en hel branche. Støt borgerforslaget og jagten i Danmark.

Svenskerne vil halvere antallet af ulve

Politisk flertal for en markant mindskning af den svenske ulvestamme – årets inventering tyder på mere end 450 ulve i Sverige. Målsætningen skal være minimum 170 individer
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?

Politiets fejlslagne våbenregister meldt til Ombudsmanden

Det skandaløse våbenregistreringssystem hos Rigspolitiet virker fortsat ikke og imens venter tusindvis af jægere på tilladelser. Butikker og jagtrejsebureauer taber formuer.

PAC kommenterer på Mit Jagtblads artikel om IT-system og forsinkelser

Ole Astrup Aldershvile, enhedschef for tilladelser i Politiets Administrative Center, har sendt os en række uddybende kommentarer til en artikel vi bragte den 28. januar. Dem videregiver vi naturligivs gerne.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner