Hunters Game har fået nye ejere og skifter navn

Skydebiografens faciliteter udvides med blandt andet custom våbenmekaniker, showroom og våbenbutik.

- Annonce -

Sjællands eneste skydebiograf, Hunters Game i Albertslund, er blevet solgt og videreføres under nyt navn. Det er folkene bag Våbenfabrikken, som overtager faciliteterne. Våbenfabrikken er en dedikeret custom bøssemager og våbenbutik, som ligeledes holder til i Albertslund. I forbindelse med overtagelsen, omdøbes skydebiografen dermed til Våbenfabrikken.

Midlertidigt lukket

Planen er at samle alle aktivteterne under et tag på skydebiografens adresse. Lige nu har de nye ejere travlt med at bygge showroom, værksted og nye faciliteter. Skydebiografen er derfor midlertidigt lukket.

Når der genåbnes om cirka to uger vil den tidligere skydebiograf være omdannet til skyde og våben-center indeholdende både skydebiograf, våbenbutik og våbenmekaniker.

Læs også: Skydebiografer: Realistisk træning – med et lille forbehold.

Del artiklen hvor du vil:

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner