Om os

Det handler om jagt og naturbevarelse

Med 16 udgivelser om året er Mit Jagtblad Danmarks største jagtmagasin og så er det samtidig helt gratis for læserne.

12 gratis online udgivelser

Mit Jagtblad udkommer 12 gange årligt i en digital version, der kan læses på PC, tablet og mobil. Magasinet udgives på en banebrydende digital platform, der giver en unik læseoplevelse på både mobiltelefon, tablet og PC.

4 gratis udgaver på tryk

4 gange årligt udgiver vi et trykt magasin på 100 sider. Det trykkes 15.000 eksemplarer og ligger til gratis afhentning i 65 af landets største jagtbutikker og 41 Land og Fritid. Find gratis print udgaven her…

Livsstil, passion og inspiration

Mit Jagtblad har eksisteret siden 2014 og blev oprindeligt lanceret af Jens Ulrik Høgh. I den allerførst udgave skrev Jens Ulrik:

Mit Jagtblad er 100% uafhængig af jagtens institutioner. Vores redaktionelle fokus er på selve jagten – livsstilen, oplevelserne, og grejet. Vi er her for at oplyse, underholde og ikke mindst bringe næring til de danske jægeres jagt- og naturpassion og brede budskabet om at jagten i høj grad er med til at bevare naturen og biodiversiteten i både indland og udland.

Denne simple opskrift er fortsat Mit Jagtblad’s eksistensgrundlag.

Mit Jagtblad finansieres udelukkende via annoncer og sponsorater. Det gør det muligt at producere et godt, dansk jagtmagasin, som er og forbliver helt gratis.

Overvejer du at annoncere på Mit Jagtblad, så skriv til os på ph@danskejagtmedier.dk eller læs mere her.

Mit Jagtblad udgives af:

Danske Jagtmedier ApS Engholmen 10 6621 Gesten CVR: 38108220