Flotte knive fra finske Brisa

Den finske knivproducent Brisa har lanceret et par lækre knive i Danmark.

Der er bl.a. tale om Necker 70 kniven, som de har fået stor succes med. Kniven er oprindeligt designet som en halskniv (deraf navnet), men virker som en ganske almindelig kniv. Knivsbladet har en længde på 7 cm og med 3,2 mm tykkelse i ryggen. Det er fremstillet i Sandvik 12C27 rustfrit stål med en hårdhed på 56 HRC og fås med enten scandi eller flat grind skær. Den lille allround kniv har et godt greb, og bladet er rigtig fint til blandt andet at brække råvildt. Der medfølger en smuk læderskede til bæltet.

Brisa’s Bobtail 80 kniven er lige et nummer større end Necker kniven. Knivsbladet er på  8 cm i længden og leveres også med scandi eller flat grind skær. Bladbredden er på 25 mm og har en tykkelse pap 3,2 mm. Bobtail ligger rigtigt godt i hånden og kan anvendes til et utal af opgaver. Træskæftet er er fremstillet i flot masurbirk, som giver kniven et lækkert look.

Bobtail 80 kniven leveres med Brisa’s multicarry læderskede. Den kan lukkes i toppen, så kniven ikke kan falde ud. Som en smart lille ekstra feature, får du også en læderem med en stump gevir fra rensdyr. Med den kan du spænde kniven om fingerne, så du har endnu bedre greb, når du arbejder.

Vejledende priser er 699 kr for Necker 70 og 799 kr for Bobtail 80. Moalemtrading.com kan henvise til nærmeste forhandler.

LÆS OGSÅ

Sådan holder du jagtkniven super skarp

Test: Hunttech Tyrfing – dansk produceret kniv med fede detaljer

Læs også