Game & Gun er ny repræsentant for Holts Auktioner i Danmark

Det engelske våben auktionshus Holts og danske Game & Gun har indgået aftale om repræsentantskab i Danmark.

Indtil nu har køb og salg på Holts auktioner været forbundet med en del besværligheder bl.a. med papir og tilladelsesarbejde samt logistik af våben. Med en repræsentant i Danmark, er der meget der bliver nemmere for de danskere. der ønsker købe eller sælge våben via det engelske auktionshus.

”Vi kan nu tilbyde dels at foretage vurderinger af våben i Danmark i forbindelse med salg på Holts, men vi tilbyder også at håndtere hele processen med importtilladelser og transport for kunderne, – både til og fra Holts. Alle våben vil fremover blive leveret hos os, og så distribuerer vi dem herfra” udtaler Tim Warner, som er indehaver af Game & Gun.

“Det er en aftale, vi har arbejdet på et stykke tid, og vi er meget stolte af nu at kunne kalde os officielle repræsentanter for Holts i Danmark – og det sætter også Danmark lidt på landkortet internationalt som land med meget stor passion for jagt”

Game & Gun vil afholde det første vurdering- og indleverings event i løbet af oktober 2020. Næste Holts auktion er henholdsvis den 7. og 8. december 2020

Kontakt info:
Game & Gun
Alslevvej 16
4653 Karise
T: 72220268
info@gameandgun.com

 

 

 

 

 

 

 

LÆS OGSÅ

Dyre jagtvåben – luksus eller investering?

Game & Gun, håndværk i verdensklasse

Stiff upper lip og geværer i verdensklasse

Læs også