Her er jægerstanden i fremgang

Jægerkorpset i Tyskland vokser samtidigt med, at flere kvinder kommer til.

- Annonce -

Ifølge nye tal fra det tyske jægerforbund, DJV, bliver jagten i Tyskland både mere kvindelig og yngre.

I 2016 var blot syv procent af jægerne kvinder. Nu seks år senere er andelen af kvinder vokset til elleve procent. Samtidigt er jægernes gennemsnitsalder faldet en smule fra 57 til 56 år. Aldersgruppen mellem 18 og 34 år udgør i 2022 elleve procent af alle tyske jægere.

Også det totale antal jægere i Tyskland vokser. Ifølge websiden statista.de var der 403.420 jagttegnsindehavere i Tyskland i jagtåret 2020/2021. Ti år tidligere – i jagtåret 2010/2011 – var der omkring 50.000 færre jagttegnsindehavere med 351.832. Dermed er der en jæger for hver 216 indbyggere i Tyskland.

Tyskerne er dog fortsat noget efter Frankrig, hvor 1.313.000 havde jagttegn i 2020. Det svarer til en jæger for hver 18 indbyggere.

Det højeste antal jægere per indbygger i Europa findes i Norge, hvor 500.000 personer har jagttegn. Dermed er der i Norge en jæger per elleve indbyggere.

 

Del artiklen hvor du vil:

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

TBE nu også registreret i Gribskov

I det forgange år er der registreret syv tilfælde af TBE (flåtbåren hjernebetændelse) i Danmark - heraf seks i Nordsjælland

Tyske jægere vil have ulvefri zoner

Efter lang tid med uro omkring den hastigt voksende ulvestamme i Tyskland har det tyske jægerforbund DJV (Deutsche Jägerverband) nu fremlagt en rapport, der opfordrer...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?

Politiets fejlslagne våbenregister meldt til Ombudsmanden

Det skandaløse våbenregistreringssystem hos Rigspolitiet virker fortsat ikke og imens venter tusindvis af jægere på tilladelser. Butikker og jagtrejsebureauer taber formuer.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner