Hundeentusiasten sælger kvalitetsfoder til hele Danmark

Netbutikken Butik Lunden satser på højkvalitets hundefoder på nettet – og det går som varmt brød

Sponseret af

Der er hunde både på arbejde og i fritiden for 50-årige Allan Bekker og hustruen Helle Bekker. Til dagligt driver de Butik Lunden med hundefoder og tilbehør. I weekenderne er de ofte at finde på hundeudstillinger eller afsted til diverse hundeaktiviteter både i Danmark og i udlandet.

”Hunde fylder rigtigt meget hjemme hos os, og det har de altid gjort. Derfor er det en glæde at vi også kan beskæftige os med vores firbenede venner, når vi er på arbejde,” fortæller Allan Bekker fra Vejen, hvor Butik Lunden holder til. Butikken er en ren web forretning og leverer til hele landet.

Fortid som købmand

Faktisk begyndte Allan Bekker som købmand. I en årrække drev han flere forretninger i Jylland for COOP, men i 2010 traf han en beslutning.

”I forretningen havde vi et postkontor, og jeg begyndte at se flere og flere pakker fra webshops komme ind. Det var tydeligt, at hele webhandels-området var i vækst og i fremtiden ville sidde på store andele af markedet,” fortæller Allan.

Han og Helle havde i mange år været entusiastiske hundeejere med både Cocker Spaniels og senere Bichon Havanais, og arbejdet med hunde og fællesskabet på udstillinger og andre hundefællesskaber fyldte meget i deres liv. Kombinationen af webshop og hunde var derfor optimal for det engagerede par.

Hundegårde og hundehuse

Den første tid leverede den nye webshop især hundegårde og andre installationer. Allan Bekker havde lagt mærke til hvor lidt af den slags, der var at købe i Danmark. Han havde også noteret sig at han og Helle købte masser af andre hundeting ind, når de var på hundeudstillinger i Tyskland. Ting, som bare ikke kunne fås i Danmark.

En samarbejdsaftale med en tysk producent af hundegårde kom på plads og snart kunne Butik Lunden levere kvalitets-hundehuse og -gårde i Danmark. Hundeskåle, liner og tilbehør kom også på menuen. Det gik strygende, men Allan ville mere og næste mål blev, at der skulle hundefoder på websiden.

Kvalitetsfoder til hunden

”Vi fandt ret hurtigt frem til et fremragende svensk hundefoder – Robur – og begyndte at sælge det i Danmark. Kort efter overtog vi faktisk agenturet i Danmark for Robur, og så var det bare fremad,” forklarer den hundeglade købmand.

I dag udgør hundefoder Butik Lunden’s primære varegruppe. Ud over den svenske Robur hundemad sælger Butik Lunden højkvalitetsfoderet Platinum samt hundelegetøj og fodertilskud.

”Vi ser helt klart en øget efterspørgsel efter kvalitetsfoder til hunde – også fra jægere,” fortæller Allan.

Mødet med jægerne

Han og Helle Bekker deltog dette forår på Jagt & Outdoor Messen i Odense for at vise deres hundefoder frem, og mødte for første gang jægere i større antal.

På Jagt & Outdoor Messen i Odense kunne man møde Butik Lunden og få en snak om foder til jagthunden

”Det var virkelig en god oplevelse. Indtil nu har vores kunder i høj grad været at finde blandt hundeudstillere og kenneler, men der er helt sikkert også en masse jægere, som kan få glæde af vores produkter,” fortæller Allan. Han oplevede jægerne som engagerede i deres hunde og interesserede i deres velfærd.

”Det var tydeligt, at danske jægere ikke bare er glade for deres hunde. De ved også godt at jagthundenes arbejde er hårdt og kræver ordentlig pasning og ikke mindst foder. Mange ville vide mere om vores hundefoder,” fortæller Allan Bekker efter to spændende dage på jagtmesse. Han er ikke i tvivl om at flere jægere og jagthunde i fremtiden vil være at finde blandt kunderne hos Butik Lunden.

Friskt kød giver bedre kvalitet

Platinum foderet er koldpresset og laves af friskt kød. Ikke af kød, der først males ned. Det betyder at hunden optager foderet hurtigt, og at foderet har et højt indhold af protein og mineraler, som giver energi og styrke til hunde, der skal arbejde hårdt. Den gode kvalitet har gjort at efterspørgslen er steget markant.

Platinum hundefoder fremstilles på friskt kød.

”De seneste to år har vi set en markant stigning i salget af vores hundefoder på nettet. Flere og flere vi have det bedste til deres firbenede ven, og vi tror at salget kommer til at stige endnu mere de kommende år,” siger Allan Bekker.

Han mener, at kvalitet er nøglen til succesen og importerer udelukkende produkter, der er produceret efter EU’s regler. Næste produktserie for hunde er målrettet dyrlægerne. Serien indeholder specialprodukter som kosttilskud til brug efter en operation, øredråber mod svamp i hundenes ører og andre specialprodukter.

Gået i hundene

”Vi kommer til at glæde os over hunde. Både privat og i vores arbejdsliv mange år frem. Det tvivler jeg ikke på,” fortæller Allan med glæde i stemmen – og det er han ikke den eneste der regner med.

Da Allan og Helle’s søn begyndte på efterskole for nogle år siden, skulle de nystartede elever præsentere sig selv og deres familie. Sønnen annoncerede prompte, at hans forældre var gået i hundene, og det var jo ikke helt forkert. Den grinede de længe af. Både på skolen og hjemme i Butik Lunden.

Del gerne artiklen hvor du har lyst:

Gå ikke glip af

Vildsvin i flok. Tysk vildsvin bekræftet smittet med afrikansk svinepest

Svenskerne er negative overfor vildsvin

Undersøgelse viser, at de svenske vildsvin ikke er i kridthuset, men det svenske jægerforbund mener ikke at folk har et korrekt billede af grisene.

Bukkepral i Ringsted

- Annonce -

STØT VORES SPONSORER

Revirpleje i foråret

Skovfoged og projektleder hos Stub & Gren Sebastian E. Juul giver her nogle let tilgængelige tips til vigtige tiltag, der kan gøres på reviret i forårsmånederne.
- Annonce -
Vitaepet_banner_300x250
- Annonce -

Seneste magasiner

- Annonce -

Våben

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?

Politiets fejlslagne våbenregister meldt til Ombudsmanden

Det skandaløse våbenregistreringssystem hos Rigspolitiet virker fortsat ikke og imens venter tusindvis af jægere på tilladelser. Butikker og jagtrejsebureauer taber formuer.

PAC kommenterer på Mit Jagtblads artikel om IT-system og forsinkelser

Ole Astrup Aldershvile, enhedschef for tilladelser i Politiets Administrative Center, har sendt os en række uddybende kommentarer til en artikel vi bragte den 28. januar. Dem videregiver vi naturligivs gerne.
- Annonce -
- Annonce -

Debat

Jagten i Danmark har brug for DIN støtte

Det er tid til at gøre op med unødvendigt bureaukrati, fejlslagne systemer, spildte skattekroner, uendelige ventetider og et kaos, der truer med at vælte en hel branche. Støt borgerforslaget og jagten i Danmark.

Forbud mod trofæer vinder frem i Europa

Som forventet har den britiske regering annonceret forbud mod import af trofæer fra en lang række vildarter. Regeringen mener, at forbuddet vil være med...
- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Bukkepral i Ringsted

Efter to års pause kunne den traditionsrige bukkepral på bukkejagtens premieredag endelig gennemføres hos Hubertushuset i Ringsted.

Jagten i Danmark har brug for DIN støtte

Det er tid til at gøre op med unødvendigt bureaukrati, fejlslagne systemer, spildte skattekroner, uendelige ventetider og et kaos, der truer med at vælte en hel branche. Støt borgerforslaget og jagten i Danmark.

Svenskerne vil halvere antallet af ulve

Politisk flertal for en markant mindskning af den svenske ulvestamme – årets inventering tyder på mere end 450 ulve i Sverige. Målsætningen skal være minimum 170 individer
- Annonce -
- Annonce -