Kristian Lund-Jensen – en fremstormende ung knivmager

Kristian Lund-Jensen har “kun” været igang med knivmageriet, som hobby, i 6 år, men han har en evne til at suge til sig når erfarne knivmagere lærer fra sig, og det ses i hans flotte brugsknive.

Kristian har sans form. Processen med at finde de rigtige materialer og få klinge – skaft – indlæg – form og skede, til at gå op i en højrere enhed sætter han stor ære i.

De sidste par år er Lund-Jensen virkelig blevet bemærket i danske knivkredse og i resten af skandinavien, hvor han flittigt tropper op på messer og udstillinger med et fint lille udvalg af knive.

Det er ofte på de specielle knivtræf at Kristian i udvalget af materialer til knivbygning finder “the good stuff”, hvorefter turen går direkte hjem til tegnebrættet, hvor han finder inspiration og tid til nye knive.Gennem tiden er det blevet til mange fine priser både i Danmark og Sverige.Det forstår man, når man står med en af den unge knivmagers mesterværker i hånden.

Når Kristian ikke bygger knive, bruges tiden ofte på jagt. Enten alene eller i selskab med hans far. Stilheden og naturens skønhed nydes, og der kommer da også lidt vildt med hjem i ny og næ.

Se mere her:

https://kristianlund-jensen.dk

https://www.thegoodstuffshop.dk/l/custom-knive

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Søg tilskud til forskning i vildt inden jul

Forskere der vil arbejde med jagt og vildtforvaltning kan søge midler ved Miljøstyrelsen – men kun indtil jul

Nyt ulvepar har etableret sig ved Skjern

Observationer og spor tyder på at enlig hunulv ved Skjern har fundet en mage. Dermed tyder det på hvalpe og en ny ulveflok i området næste år.

Fortsat uvished omkring buejagt i Sverige

Myndighederne tøver med at tage en beslutning og vil nu vente på stor undersøgelse før det kan afgøres om buejagt bliver lovligt i Sverige

Skud til løbende vildt

Et kursus i drivjagt – og, om hvordan man lærer at holde hovedet koldt.

Norske grundejere og jægere nægter at deltage i massenedskydning af rener

Myndighederne har sat planer om voldsom reducering af rensdyrstammen den kommende vinter på hold. Lokale jægere vil ikke deltage i nedskydningen 
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Lokal forankring, personlig service og masser af våben hos Jaktia Maribo

Trods helt nyt våbenrum og mere end 500 jagtvåben på lager er det vigtigste for en af landets ældste jagtforretninger – Jaktia Maribo - bedre kendt som Sport & Hobby – at forblive en hyggelig og lokalt forankret jagtforretning.

En anderledes haglbøsse

Den berømte våbenfabrikant Greener begyndte fra omkr 1920-15 at levere Greener Police Riot Shotguns til Imperiets afsides hjørner.

Haglbøssens Kaliber og Ammunition

Som jægere behøver vi til den praktiske jagt kun at bekymre os om våbnets kaliber, patronerne hylsterlængde og haglstørrelsen og -vægten, finesserne kan vi om ønskeligt læse os til eller drøfte med bøssemageren.
Lyddæmper

Svensk regering vil ændre i lyddæmperes status – skal ikke længere ses som et selvstændigt våben

De nye regler forventes at træde i kraft i juli 2022 og kan medføre, at det bliver lettere for danske jægere at medbringe lyddæmpere til jagt i Sverige.

Luftwaffes drillinger – Et slag i luften

Denne vel nok mest usædvanlige flybevæbning nogen sinde blev, efter ordre fra det tyske Luftwaffe's chef, Hermann Göring, standard på mange tyske fly under...
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner