Vind en mårhundejagt med HIKMICRO

I samarbejde med HIKMICRO udloddes der 2x pladser for 2x heldige jægere, til regulering af mårhunde den 19-20 april ved Tønder.

Foråret er så småt begyndt og det er snart bukkejagt. Men i Jylland kan man høre lyden af mårhunde i graven. De er nærmest altædende og tager for sig af både andefugle, jordrugende fugle, padder, krybdyr og små gnavere. Mårhundene er dygtige til at passe sig, og de har fine levevilkår her i landet. Derfor ser vi desværre en stigningen i bestanden, hvilket er en stor  belastning på økosystemerne. 

I Skov og Naturstyrelsens ”Indsatsplan mod mårhund i Danmark” fra 2010 er målsætningen, at ”Danmark skal være fri for en ynglende bestand af mårhund”. Det kræver en konstant og intensiv indsats at holde bestanden nede, og det er de danske jægere, som i den grad er med til at løften denne vigtige opgave.

For at sætte fokus på denne indsats vil HIKMICRO og Mit Jagtblad udlodde 2 x gang pladser for 2 x heldige jægere til regulering af mårhunde i Tønder.

Om turen

Deltagerne vil blive indlogeret på Motel Rovli og få fuld forplejning inklusiv en god middag på nabokroen. Deltagerne skal selv møde op på adressen, hvor de bliver indlogeret, og man skal være beredt på selv at køre fra Motel Rovli og ud til bait pladserne.

Mårhund ekspert Kjeld Lautrup, formand for mårhundeindsatsen i Tønder Kommune, vil være jagtleder, og anvise de deltagende jægere til pladserne ude på området. Forinden vil Kjeld fortælle om mårhunderegulering og give gode råd tips, inden vi drager ud på pladserne i natten.

Der ville være spottere til rådighed og repræsenter fra HIKMICRO og XTRAHUNT vil stå for kending instruktion.

Der vil bliver lavet reportage og video af Mit Jagtblad fra nattens regulering.

Deltagelse

For at deltage i konkurrencen skal du blot…

  • Like opslaget på Facebook her…
  • Nævn en jagtkammerat i kommentarfeltet på Facebook opslaget som også vil med på mårhundsregulering…
  • Husk også at tilmelde vores gratis nyhedsmail her…

DEL GERNE!

Vi trækker lod blandt alle deltagere fredag den 12. april 2024 kl. 12.

Vinderen får direkte besked via email.

Vinderne skal have gyldigt jagttegn og medbringe egen jagtriffel og dagskikkert el. natkikkert.

Tak til HIKMICRO og Xtrahunt

Læs også