Stor jagtbutik bliver endnu større

Det har i mange år været drømmen for Johnny Jørgensen, at være blandt de største jagtbutikker i landet - en drøm der nu bliver til virkelighed!

Johnny Jørgensen og Finn Kjærgaard sætter Jafi i Viborg på listen over én af Danmark største jagtbutikker, da butiksarealet forøges betragteligt.

Åbningsfest den 17. + 18. september

Der er lige nu fuld gang i ombygningen, som skal stå klar til den årlige fødselsdagsfest, som i år altså bliver til en åbningsfest. d. 17. og 18. september. Den nyrenoverede butik, der får endnu mere plads at boltre sig på, får også mange flere spændende brands og udstillinger.

200 m2 våbenrum og våbensamling af 100 klassiske våben

Foto: Per Langvad og Johnny Jørgensen

”Noget af det vi ser allermest frem til at vise, er det nye våbenrum på hele 200 m2 med shop i shop fra de store brands som Browning, Beretta, Sauer, Blaser, Mauser samt Tikka og Sako” beretter Johnny. Optikken har også fået en central rolle i sortimentet, hvorfor der også er lavet shop i shop concept for Swarovski og Zeiss.

Som noget helt unikt har Jafi opkøbt Bøssemager Per Langvad´s fine våbensamling, som består af langt over 100 klassiske våben. ”Denne unikke samling er vi helt sikre på vil trække besøgene og kunder langvejs fra” smiler Johnny.

Fra 300 m2 til hele 1000 m2 butik

Da Jafi åbnede i 2007 og bød de første kunder velkommen i Viborg, var butikken på 300 m2. Siden er den blevet udvidet til omkring 1000 m2. ”Med den nye udvidelse nærmer vi os nok en top 3 placering af Danmarks største jagtbutikker. Vi er i dag 12 ansatte og med eget bøssemagerværksted, som ledes af  Rune Kristiansen” fortæller en stolt Johnny Jørgensen.

Foto: Jafi under ombygning

Læs også