2350 LÆSERE ER MED TIL AT PRÆGE FREMTIDENS JAGTBLAD

Mit Jagtblad foretog hen over sommeren en læserundersøgelse, hvor I som læsere bl.a. fik mulighed for at give os input til, hvordan jeres gratis jagtblad kan blive endnu bedre. Over 2.350 engagerede læsere valgte at deltage og bidrage med kommentarer, forslag og feedback. Det har givet os et enestående grundlag for at fortsætte udviklingen af Danmarks bedste Jagtblad. I skal alle have en stor tak for en uvurderlig indsats.

Tendensen i besvarelserne er meget klar: I vil gerne have flere historier om dansk jagt og meget gerne med en praktisk vinkel. Derudover vejer artikler med en teknisk vinkel tungt, ligesom tests af grej og udstyr er områder, der skiller sig ud. Så sådan bliver det i fremtiden.

Allerede i vores august udgave er der artikler om agerhønsejagt, andejagt samt portræt af krikanden. Hvad teknikken angår, går vi i dette nummer tæt på projektilet med praktiske overvejelser omkring projektiltyper til forskellige jagtformer.

Frem til jul vil vi blandt andet jage krager, duer, ænder, råvildt, dåvildt og kronvildt. I grej og teknikhjørnet kommer vi til at se nærmere på håndkikkerter og sigtekikkerter i alle prislag, ligesom vi tager på besøg hos en række ikoniske våbenproducenter, hvor vi har fået lov til at komme en tur med bag de lukkede døre.

Du vil naturligvis også, forsat, kunne finde spændende beretninger fra jagt i udlandet, hundestof, vildt og revirpleje, vildtopskrifter og alt det andet fede indhold du plejer at kunne finde i Mit Jagtblad.

Formatmæssigt fortsætter vi udviklingen af den digitale platform, og vi vil i højere grad søge at udnytte de muligheder som teknologien tilbyder. Blandt andet kan I gælde jer til mere video stof.

VINDER AF LODTRÆKNINGEN

Blandt alle besvarelserne har vi trukket lod om en Leupold RX-850i digital laseraftandsmåler. Den heldige vinder blev Bendt Bjerregaard fra Hedensted.

Bendt fik sin Leupold afstandsmåler da han og familien gæstede Gram Slot jagt og naturmessen i weekenden. Vi siger tillykke med præmien og endnu engang en stor tak til alle jer, der gav jer tid til at deltage i undersøgelsen.

Vi gælder os til at give jer endnu mere af alt det fede om jagt…naturligvis helt gratis, som et jagtblad bør være.

Venlig hilsen

Redaktionen